PERSONVERN

1. Innledning


Denne personvernerklæringen gjelder for Swenor.no og forklarer hvorfor vi samler inn personopplysninger om våre besøkende og hvordan vi behandler disse dataene. Swenor.no er forpliktet til å beskytte ditt personvern og din sikkerhet.

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen av personopplysninger på www.swenor.no er Swenor AS. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på vår nettside.

3. Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger som:

  • IP-adresse og informasjon om din enhet og nettleser
  • Bruksmønster og interaksjon med siden, som samles inn gjennom Google Analytics

Formålet med innsamlingen er å forstå hvordan våre besøkende bruker nettstedet og for å forbedre våre tjenester og brukeropplevelse. Dataene brukes også til å optimalisere nettsiden teknisk.

4. Google Analytics

Swenor.no bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Google Analytics bruker cookies for å samle inn standard internett logginformasjon og besøkendes adferdsmønster i anonym form. Informasjonen generert av cookie om din bruk av nettsiden (inkludert IP-adressen din) overføres til og lagres av Google.

5. Deling av informasjon

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse.

6. Dine rettigheter

Som bruker av Swenor.no har du rett til å be om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot, eller begrense, behandling av dine data.

7. Sikkerhet

Vi tar ditt personvern på alvor og treffer tiltak for å beskytte dine data mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

8. Endringer i personvernerklæringen

Swenor.no kan fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

Kontakt

For spørsmål om vår personvernerklæring eller bruk av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@sportimport-as.no.