OM OSS

Swenor er en ledende produsent av rulleski av høy kvalitet, som har blitt klarert av idrettsutøvere og entusiaster over hele verden i over tre tiår.

30+

Antall land man finner Swenor i løypene og langs veiene.

40+

År Swenor rulleski har vært et navn å regne med.

100 000+

Antall trofaste og fornøyde kunder verden over.

100 000+

Antall solgte Swenor rulleski av høy kvalitet.

vår historie

Det hele startet i 1981. Ski- og langrennsinteressen i Norge og Sverige var på topp, og vår- og sommersesongen var intet unntak. Utstyret som fantes på markedet for de snøfattige sesongene sto imidlertid ikke i stil til denne interessen, og ønsket om en rulleski som kunne gi "den rätta skidkänslan» ble vekket til liv i nabolandet. Nytenkningen omkring materialvalg, utforming og utvikling, ga resultater, og skien ble straks ettertraktet av eliteløpere på begge sider av landegrensen. SWENOR ble skapt.  

Da norske Sport Import AS kjøpte Swenor Rulleski i 1994, ble hovedkontoret flyttet til Norge og Trøsken, og siden har all produksjon foregått lokalt i den lille bygda. Vi er stolte av å kunne si at vårt fokus på materiale, kvalitet og stabilitet er like stort som da Swenor rulleski først så dagens lys uten at utvikling og ekspansjon har måttet vike.

I nærmere 30 år har  Swenor levert rulleski til mosjonister og eliteløpere verden over.  Gjennom årenes løp har Swenor utviklet en spisskompetanse på rulleski, og i snart tretti år har tusenvis av rulleski forlatt lokalene i Trøsken. Til felles har de dette; de er høyt kvalitetssikret og har alle "den rette skifølelsen».

våre verdier

Kvalitet og holdbarhet

En Swenor rulleski er skapt for å vare. Førsteklasses råmaterialer og lokal produksjon sikrer kvalitet i alle ledd.

Årelang perfeksjonering gir resultat og gir deg det du søker i en rulleski; overlegen ytelse og nytelse på veien.

Innovasjon og design

Swenor rulleski er for alle. Målrettet utvikling over tiår, med fokus på allsidighet og mangfold av målgrupper, har resultert i et bredt utvalg av rulleski.

Fersk mosjonist eller toppidrettsutøver; Swenor har en rulleski for deg.

Integritet og profesjonalitet

Swenor rulleski er til å stole på. En særegen interesse for faget, en streben etter å lage gode produkter, samt et genuint ønske om tett kundeoppfølging, har gitt oss en bedrift å være stolt over.

Dette arbeidet vil komme brukerne av Swenor rulleski til gode; trygghet og ivaretakelse.